banner

 

 

 

 

 

 

Actief wandelen met uw hond

Mensen zien wandelen vaak als een noodzaak om hun hond hun behoefte te laten doen. Echter, wandelen doet veel meer dan dat. Het is dè manier om samen een leuke tijd te hebben en een band te creëren. Daarnaast kan het gebruikt worden als ontspannings- of beloningsmoment na een training, maar ook juist om energie kwijt te raken, waardoor een hond zich blijer en meer voldaan voelt. Een vrolijke en voldane hond zal ook minder snel probleemgedrag vertonen.

Wandelen kan op vele manieren. De ene hond vindt het het einde als hij of zij lekker los kan racen, de ander vindt het geweldig om verstoppertje te spelen, weer een ander vindt rondsnuffelen het leukste. Belangrijk is datgene te doen wat uw hond het leukste vindt, want u gaat tenslotte voor zijn of haar plezier wandelen!

Er worden in deze workshop u een aantal ideeën aangereikt om tijdens uw wandeling te doen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden en de interesses van uw hond.

Actief wandelen wordt aangeboden als workshop, individueel of in groepsverband. Neemt u voor meer informatie of vragen contact op via info@dehondenhulp.nl

wandelen